Χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, για έργα στο Δήμο Φυλής, ανακοίνωσε η Σταυρούλα Δήμου

Η Σταυρούλα Δήμου άκουσε πολλά σε βάρος του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, στο Δήμο Φυλής, τον τελευταίο καιρό και ήρθε για να αναφέρει και τα θετικά, τα οποία έχουν σχέση με τη χρηματοδότηση, μέσω ΕΣΠΑ, έργων προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ
Ευχάριστα νέα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής, τη Παρασκευή 9 Μαρτίου, η Αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Δήμου. Η Αντιπεριφερειάρχης, αφού έδωσε τα συγχαρητήριά της, στην Διοίκηση για την διαμόρφωση της αίθουσας, υπογράμμισε πως έρχεται για πρώτη φορά στο Συμβούλιο, γιατί τώρα είναι σε θέση, ν' ανακοινώσει, το αποτέλεσμα που είχε η «μαραθώνια συνεργασία» της με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, ώστε να ενταχθούν ώριμες μελέτες, ύψους 15 εκ. ευρώ, για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ . «Σήμερα πέρασε ένας προγραμματισμός έργων από την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας στον οποίο εντάσσονται σημαντικά έργα για το Δήμο Φυλής, τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης η οποία διευκρίνισε ότι πρόκειται για τα εξής έργα:
· Κατασκευή δύο βρεφικών σταθμών στη Δροσούπολη
· Κατασκευή βρεφικού σταθμού στον Άγιο Νικόλαο
· Αντιπλημμυρικό έργο στο ανατολικό τμήμα των Άνω Λιοσίων (Λίμνη)
· Ολοκλήρωση αστικής ανάπτυξης (Λίμνη - Ζεφύρι)
· Χώρος αθλοπαιδιών στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του καλωσόρισε στο Δημοτικό Συμβούλιο την Αντιπεριφερειάρχη, την ευχαρίστησε για την συνεργασία της και επεσήμανε ότι μετά τα πρώτα βήματα που έγιναν, θα ήταν σημαντικό να ξεκινήσει η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. «Ευελπιστούμε ότι οι απαντήσεις της Περιφέρειας θα είναι θετικές και στα άλλα αιτήματα που έχουμε υποβάλλει, επεσήμανε ο Δήμαρχος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου