Ευχές και δεσμεύσεις στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Παιδικών Σταθμών του Ζεφυρίου

Εξαίσια θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους
Με μια εξαίσια θεατρική παράσταση στο πνεύμα των Χριστουγέννων διασκέδασαν τα παιδιά, οι γονείς αλλά και οι παιδαγωγοί των δύο Παιδικών Σταθμών του Ζεφυρίου το απόγευμα της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου. 
Από νωρίς το Πνευματικό Κέντρο του Ζεφυρίου στολίστηκε γιορτινά και στο χώρο του εκτός από τα σκηνικά για την παράσταση, στήθηκε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους γονείς των παιδιών. 
Έτσι όταν οι αληθινοί πρωταγωνιστές της γιορτής άρχισαν να καταφτάνουν, τα πάντα ήταν έτοιμα για να απολαύσουν την θεατρική παράσταση που χάρισε άφθονο γέλιο, αλλά και πέρασε σημαντικά μηνύματα για τις ανθρώπινες σχέσεις, σε μικρούς και μεγάλους. 
Φιλόξενος οικοδεσπότης της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης έχοντας στο πλευρό του τις Διευθύντριες αλλά και όλο το προσωπικό, υπήρξε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο οποίος μαζί με τις ευχές του, έδωσε τη δέσμευση ότι η προσπάθεια για την εύρυθμη και ποιοτική λειτουργία των Σταθμών θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. 
Τις ευχές τους στα παιδιά και δεσμεύσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Φυλής έδωσαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης, Γιάννης Μαυροειδάκος, Θανάσης Σχίζας και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος. 
Κοντά σε παιδιά, γονείς και παιδαγωγούς βρέθηκαν επίσης κι αντάλλαξαν θερμές ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι αναπληρωτές Δήμαρχοι, Γιώργος Αντωνόπουλος, Τζένη Μπάρα και Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος της Α’ βάβμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κρητικός, ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού της Χασιάς Βαγγέλης Σταματάκος, ο Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου Δημήτρης Μπουρίκος κι εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Μαζικών Φορέων του Ζεφυρίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου