Υποψήφιος με Παππού μαζί με Γιώργο Αβράμη ο Γιάννης Μπουραΐμης



Ο Γιάννης Μπουραΐμης είναι από τους ανθρώπους που έκαναν την υπέρβαση. Ανήκει σε αυτούς που, με επικεφαλής το Γιώργο Αβράμη, αξιολόγησαν θετικά το έργο του Χρήστου Παππού και της παράταξής του και το στήριξαν δημόσια. Σε μια Χώρα όπου η αναγνώριση της προσπάθειας των άλλων ήταν πάντα ταμπού, ο Γιάννης Μπουραΐμης δηλώνει ότι η συμπόρευση της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ μπορεί να αδηγήσει την πόλη ακόμα πιο μπροστά. 
Και δικαιούται να το λέει γιατί βρίσκεται από το 2014 στην πρώτη γραμμή, δείχνοντας ως πρώην στρατιωτικός, μαχητικότητα, αλλά και συνέπεια. 
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής και να πως συστήνεται στους συμπολίτες του: 



Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1965 και μεγάλωσα στη Φυλή.
Είμαι Απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και έχω μια κόρη 30 χρονών.
Το 2014, έθεσα υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών ΕΥΠΟΛΙΣ και τον Γιώργο Αβράμη, ο οποίος, ακόμα και τώρα πιστεύω, ότι μπορεί να λύσει τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας. Το 2019, αποφασίσαμε να παραμερίσουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και με λογική και συνέπεια ενωθήκαμε σε μια μεγαλύτερη παράταξη, για το καλό κοινό! Μόνο έτσι, η φωνή μας θα ακουστεί πιο δυνατά!
Βάλτε την ΕΥΠΟΛΙΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο!

1. Σκοπός και στόχος της υποψηφιότητάς μου είναι η επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας
2. Η ΕΥΠΟΛΙΣ μπαίνει στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ κι αλλάζει τη ζωή μας!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου