Βούλιαξε η Πλατεία στη συναυλία του Ηλία Βρεττού





















Το αδιαχώρητο επικράτησε, στη συναυλία του Ηλία Βρεττού, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, δεύτερη μέρα του εορταστικού προγράμματος για το πανηγύρι των Άνω Λιοσίων. Πραγματικός διασκεδαστής ο Ηλίας παρέσυρε το κοινό και ιδιαίτερα το νεανικό, που τραγούδησε μαζί του επιτυχίες δικές του αλλά και άλλων καλλιτεχνών. 

Φωνάρα, με καταπληκτική σκηνική παρουσία και κίνηση δεν θεωρείται τυχαία μεγάλο όνομα στη νυχτερινή διασκέδαση. 
Πίσω του μια εξαιρετική ορχήστρα έδωσε ρέστα, υπό τις οδηγίες του μαέστρου του, ενώ τα υψηλού επιπέδου ηχητικά και φωτισμοί υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο τη συναυλία. 
Ο καλλιτέχνης εξέφρασε, εν μέσω επευφημιών του κόσμου, τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την πρόσκληση και ευχήθηκε νίκη από την πρώτη Κυριακή στις εκλογές. Εξ άλλου, στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε, από τη διοίκηση Παππού, για την ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Τόπου. 
Ήταν μια συναυλία που δικαίωσε την επιλογή του Ηλία Βρεττού στο πρόγραμμα του πανηγυριού, το οποίο κορυφώνεται σήμερα με τη συναυλία του μεγάλου Βασίλη Καρρά.



 








 






























   





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου