Εγκαινίασε το Αθλητικό Κέντρο του ΕΠΟΣ Φυλής στη Ζωφριά ο Χρήστος Παππούς











 






Με την Πρόεδρο του Ελληνικού Πολιτιστικού Ορειβατικού Συλλόγου Φυλής (ΕΠΟΣ Φυλής) Πόπη Δηλαβεράκη στο πλευρό του, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς το κτίριο αθλητικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου, στη συνοικία της Ζωφριάς, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαΐου 2019.
Ο Δήμος έχει συμβάλει στην ανέγερση του Αθλητικού Κέντρου, ενώ οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης, Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Κρητικός διαμόρφωσαν και εξωράισαν τον εξωτερικό χώρο.
Προηγήθηκε  αγιασμός τον οποίο τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής πατήρ Δημήτριος Παναγακόπουλος
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Δήμος Φυλής ήταν, είναι και θα είναι «παρών», στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητικών και πολιτιστικών φορέων.
Παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Βουλευτής Γιώργος Πάντζας , ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αναρρίχησης Δημήτρης Γεωργούλης και ο πρώην Υπουργός Γιάννης Τσιρώνης. Οι δύο πρώτοι εγκαινίασαν των πρωτοποριακή αναρριχητική πίστα του κτιρίου, που θεωρείται από τις πιο σύγχρονες στην Ελλάδα. Από πλευράς Δήμου Φυλής παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου και υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.
Μετά τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε επίδειξη αναρρίχησης στην αναρριχητική πίστα, από τους πρωταθλητές Ελλάδας του ΕΠΟΣ Φυλής Παναγιώτη Νανούση και τις αδελφές Νίκη και Ελένη Σακκά.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση που παρέθεσε στους προσκεκλημένους ο ΕΠΟΣ Φυλής και ψυχαγωγική εκδήλωση για τους νεαρούς αθλητές του Συλλόγου. 


















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου