Σαρωτική προεκλογική συγκέντρωση του Βασίλη Γεωργιάδη















Μια από τις μεγαλύτερες προεκλογικές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων  οργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο Βασίλης Γεωργιάδης.
Ο Πόντιος έδειξε ότι ήταν και παραμένει μεγάλο αυτοδιοικητικό κεφάλαιο, με πιστούς, διαχρονικούς φίλους που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν. Τουλάχιστον 840 (χωρίς τα αυτοκίνητα που έφυγαν λόγω έλλειψης θέσεων) από αυτούς γέμισαν το μεγαλύτερο κλειστό χώρο των Άνω Λιοσίων, για να δηλώσουν παρόντες και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» στις δημοτικές εκλογές, στις οποίες, όπως είναι γνωστό, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού.
Ανάμεσά τους και εκλεκτές παρουσίες, όπως ο Βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, ο δικηγόρος και υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στη Δυτική Αττική Γιώργος Κώτσηρας, ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Παπαδήμας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Σαμόλης, ο πρώην Βουλευτής Γιώργος Καρατάσος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αδάκτυλος και πολλοί συνυποψήφιοι του Βασίλη στο ψηφοδέλτιο, τους  οποίους παρουσίασε, ιπποτικά, στον κόσμο.
Κατά τα άλλα απέφυγε να κουράσει τους φίλους του, τους οποίους, άλλωστε, είχε καλέσει για ένα αυθεντικό λαϊκό και ποντιακό γλέντι. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος αναφέρθηκε μόνο σε δύο μεγάλες παρεμβάσεις του Δήμου: Στην εγκατάσταση της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, όπου, όπως είπε, θα δημιουργηθεί εκπτωτικό χωριό, στο οποίο θα απασχοληθούν δημότες των Άνω Λιοσίων και στη δημιουργία ενεργειακού Πάρκου στη Χωματερής, επαναλαμβάνοντας ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Ζήτησε, επίσης, τη στήριξη του Βασίλη Γεωργιάδη και των άλλων υποψηφίων, για να «πάμε ακόμα πιο μπροστά την πόλη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Το ίδιο ζήτησε, στη θερμή για τον Πόντιο ομιλία του, ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.
Αξιοσημείωτη ήταν η πρωτοβουλία του Βασίλη Γεωργιάδη να προβάλει στην εκδήλωσή του μια βιντεοταινία για τα 100 χρόνια από την Ποντιακή Γενοκτονία, για να υπογραμμίσει την ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώρισή της.
Ακολούθησε αυθεντικό γλέντι, με λαϊκό, αλλά και ποντιακό πρόγραμμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου