Στο πλευρό του Χρήστου Παππού η οδοντίατρος Φανή-Μαρία Τσούτσουρα


Η Φανή-Μαρία Τσούτσουρα κατεβαίνει για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές. Είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άνω Λιοσίων με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Χρήστου Παππού. Παρόλο που η οικογένειά της κατάγεται από τη Φυλή, όπου ο πατέρας της Βασίλης είχε αναμιχθεί στα αυτοδιοικητικά, κατεβαίνει στα Άνω Λιόσια, γιατί εκεί δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, ως οδοντίατρος. 
Πρόκειται για μια νέα επιστήμονα, που, μαζί με αρκετές ακόμα εκλεκτές γυναικείες παρουσίες, κοσμούν το ψηφοδέλτιο του σημερινού Δημάρχου και του δίνουν προοπτική. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή ο Χρήστος Παππούς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. “Η χαρά μου για τη συμμετοχή της Φανής-Μαρίας στο ψηφοδέλτιο είναι διπλή γιατί έχει υπάρξει μαθήτριά μου στο φροντιστήριο. Εκπροσωπεί το νέο αίμα στην παράταξή μας και χαίρομαι που εμπλέκεται με τα δημοτικά γιατί οι νέοι πρέπει, σιγά-σιγά, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της τοπικής κοινωνίας”, δήλωσε. 
Από την πλευρά της η Φανή-Μαρία δηλώνει ικανοποιημένη που ακολουθεί την οικογενειακή παράδοσης της ενασχόλησης με τα κοινά. “Έχουμε ως δημότες, την υποχρέωση να συμβάλουμε στα κοινά για να πάμε μπροστά τον τόπο μας. Στο πρόσωπο του Χρήστου Παππού βλέπω τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στους νέους και θέλει να αλλάξουμε, όλοι μαζί, το brand name, δηλαδή τη φυσιογνωμία του Δήμου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου