Ποιοι συκοφαντούν το Γιώργο Αβράμη γιατί τον φοβούνται

ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την ώρα που οι δημοσκοπήσεις βγάζουν, μακράν, από την πρώτη Κυριακή, Δήμαρχο το Χρήστο Παππού, πανικόβλητη η αυτοδιοικητική μαφία επιδίδεται σε βραδινό χαρτοπόλεμο.
Αυτή τη φορά, με θύμα το Γιώργο Αβράμη. Το μόνο που του καταλογίζουν είναι ότι, στο πλαίσιο μια προγραμματικής συμφωνίας αρχών και θέσεων, συμπορεύεται με τον πετυχημένο Δήμαρχο Χρήστο Παππού. Παράλληλα, επιχειρούν να σπείρουν ζιζάνια στην παράταξη του Παππού, αναγράφοντας ότι ο Γιώργος  έχει εξασφαλίσει έμμισθη θέση στη νέα δημοτική αρχή.
Πότε επέλεξαν να το κάνουν; Την παραμονή της ανοιχτής συγκέντρωσης του Δημάρχου στη γενέτειρα του Γιώργου Αβράμη, που αναμένεται θριαμβευτική, λόγω του έργου που έχει γίνει στη Φυλή.
Το φυλλάδιο απλά αναδεικνύει την ηλιθιότητα των εμπνευστών του, γιατί παραδέχεται ότι ο Παππούς θα είναι Δήμαρχος κι ο Γιώργος Αβράμης εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος. Πως αλλιώς θα μπορούσε να διεκδικήσει έμμισθη θέση Αντιδημάρχου με …παχουλό μισθό, όπως χαρακτηριστικά γράφει στη βρωμερή ανακοίνωση ο αγράμματος συντάκτης της;
Γι αυτό δεν ιδρώνει το αυτί κανενός στην παράταξη του Παππού, ούτε φυσικά, έχει να φοβηθεί κάτι ο Γιώργος Αβράμης.
ΠΡΩΤΟΝ, γιατί όλοι ξέρουν ότι είναι ένας επιστήμονας-πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας κι όχι με "μουσαντένιο" πτυχίο, όπως κάποιοι άλλοι.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, γιατί διαθέτει μεγάλο Τεχνικό Γραφείο που του επιτρέπει να έχει οικονομική και προσωπική ανεξαρτησία.
ΤΡΙΤΟΝ, γιατί αν ήθελε να συναλλαγεί με τον Παππού θα το είχε κάνει με ευκολία την προηγούμενη πενταετία. Αλλά εκείνος, άσκησε με σοβαρότητα και ήθος το αντιπολιτευτικό του καθήκον, όπως τον είχαν εξουσιοδοτήσει οι άνθρωποι που τον ψήφισαν. Και περίμενε τον απολογισμό του Παππού, στο τέλος της πενταετία, για να πάρει τις αποφάσεις του. Αποφάσεις που φέρνει για έγκριση και πολιτική νομιμοποίηση στο εκλογικό σώμα ΠΡΙΝ από τις εκλογές  
Και για να σας λύσω την απορία, θα σας αποκαλύψω ποιοι συκοφαντούν και λασπολογούν, τις νύχτες, το Γιώργο Αβράμη: Είναι εκείνοι που τον παρακαλούσαν μέρα-νύχτα να συμπορευθεί μαζί τους. Γιατί γνωρίζουν την εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος στο πρόσωπό του.
Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια. Η Κυριακή πλησιάζει και κάθε κατεργάρης θα βρεθεί στον πάγκο του…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου