Ευχαρίστησε το Γιώργο Τσίπρα για τη χρηματοδότηση αποκατάστασης της Χωματερής ο Παππούς

Εκτός από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και το Βουλευτή Θανάση Μπούρα, τους οποίους ευχαρίστησε για τη βοήθειά τους στη ρύθμιση των χρεών που βρήκε στο Δήμο, το 2014, ο Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε, δημόσια, έναν  ακόμα υψηλό προσκεκλημένο του,  στις εορταστικές εκδηλώσεις για το πανηγύρι των Άνω Λιοσίων.
Πρόκειται για το Διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Γιώργο Τσίπρα, τον οποίο ο Δήμαρχος Φυλής ασπάστηκε, πριν εκφράσει, από μικροφώνου, τις ευχαριστίες του για τη χρηματοδότηση αποκατάστασης της Χωματερής, με τη δημιουργία Ενεργειακού Πάρκου από φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες.
«Ο Γιώργος Τσίπρας με ενημέρωσε, σήμερα, ότι το πρόγραμμα ανάπλασης της Χωματερής είναι, πλέον, γεγονός και τον ευχαριστώ, δημόσια, γι’ αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Τσίπρας, τον οποίο συνόδευαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την ευρύτερη περιοχή είναι εξάδελφος του Πρωθυπουργού και θα συμπεριληφθεί, όπως όλα δείχνουν, στις υποψηφιότητες του κόμματος στην εκλογική Περιφέρεια Δυτ. Αττικής. 











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου