Στην πρώτη γραμμή, με Χρήστο Παππού, η Ευαγγελία Κωβαίου



Η Πρόεδρος του Συλλόγου της Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου έχει προσφέρει πολλά στη συνοικία της. Άνθρωπος με γνώσεις, εμπειρία και σοβαρότητα έχει συσπειρώσει, όλα αυτά τα χρόνια, το δυναμικό της Ζωφριάς με αντικείμενο την τοπική ανάπτυξη και τον Πολιτισμό. 
Έτσι η απόφασή της να είναι υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, χαιρετίστηκε από τους συντοπίτες της, αλλά και από το μαζικό κίνημα της περιοχής, που γνωρίζει, από πρώτο χέρι, ότι μάχεται στην πρώτη γραμμή. 




Ας δούμε πως συστήνεται στους συνδημότες της:
Λέγομαι Κωβαίου Ευαγγελία του Αγγέλου και της Ελένης. 
Κατάγομαι από τις Κυκλάδες και μεγάλωσα στα Άνω Λιόσια ( Ζωφριά ).
Σπούδασα Εργοδηγός Δομικών Έργων Τ.Ε. στην Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.
Εργάστηκα σε Ιδιωτικό Τεχνικό Γραφείο και από το 1989 έως το 2012 στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, στο τμήμα μελετών και επιβλέψεων κτιριακών έργων και κοινοχρήστων χώρων.
Η εργασία μου στον Δήμο μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω τα προβλήματα των συνοικιών του και συμβάλω στην επίλυση πολλών από αυτών. Παρακολούθησα από κοντά την εξελικτική πορεία του Δήμου και γνώρισα τις παραμέτρους πάνω στις οποίες πρέπει να στηριχθεί η περαιτέρω ανάπτυξή του.
Παράλληλα, ασχολήθηκα με τα κοινά του Δήμου μας, θέλοντας να προσφέρω, είτε μέσα από τα Πολιτιστικά Δρώμενα, είτε μέσα από την προσπάθεια επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων.
Έκανα τα πρώτα μου βήματα το 1980, συμμετέχοντας, ως ιδρυτικό μέλος στη δημιουργία του Πνευματικού Κέντρου Ζωφριάς κι εν συνεχεία ως μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Από το 1989 έως το 1999, ήμουν ιδρυτικό μέλος και διετέλεσα μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νησιών Αιγαίου, υπηρετώντας την παράδοση των νησιών μας και είχα θεμελιώδη ρόλο στην ίδρυση του Συνδέσμου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού ο «Αιγέας». 
Από το 2007 έως και σήμερα, ως ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς, συνεχίζω να προσφέρω στην συνοικία μου, μαζί με όλα τα διατελέσαντα και τα νυν μέλη των Δ.Σ. , διοργανώνοντας Πολιτιστικές , Ψυχαγωγικές, Επιμορφωτικές δράσεις και δράσεις Αλληλεγγύης και δημιουργώντας Τμήμα Παραδοσιακών Χορών, για τη διάσωση της Παράδοσης. Παράλληλα διεκδικήσαμε την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών μας υποδεικνύοντάς τα στην εκάστοτε Διοίκηση του Δήμου μας και προτείνοντας λύσεις. 
Σε ότι αφορά την χωματερή, απαιτώ να κλείσει και θα το απαιτώ από όποια θέση και αν βρίσκομαι. 
Με το σκεπτικό της προσφοράς στον συνάνθρωπό μου, αποφάσισα να συμμετέχω πιο ενεργά, θέτοντας υποψηφιότητα, ως Δημοτική Σύμβουλος, με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και επικεφαλής το σημερινό Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού, τον οποίο και ευχαριστώ για την τιμητική πρότασή του. 
Ο λόγος που βρέθηκα στο πλευρό του Χρήστου Παππού, είναι επειδή διαπίστωσα, στην τετραετή και πλέον θητεία του ως Δήμαρχος, ότι έχει όραμα Ανάπτυξης για τον Δήμο μας, πραγματοποιώντας έργα υποδομής, όπως αντιπλημμυρικά, αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων, οδοποιίας, φυσικού αερίου, διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων, κτιριακών κλπ. Επίσης έχει επενδύσει στην υγιή ψυχαγωγία των συνδημοτών του, μέσα από τα Πολιτιστικά και Αθλητικά Δρώμενα, στην εξυπηρέτηση τους σε όλα τα επίπεδα με τη λειτουργία νέου ΚΕΠ, Δημοτικής Συγκοινωνίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόληψης Υγείας και τη διοργάνωση Επιμορφωτικών Ημερίδων κ.α, προβάλλοντας τον Δήμο μας πέρα από τα όριά του. 
Θέλοντας να συμβάλω στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης του Δήμου μας, συστρατεύομαι με το Χρήστο Παππού και δεσμεύομαι να καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις, εάν οι συνδημότες μου με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου