Μια ευαίσθητη ιστορία από το Ζεφύρι για κείνους που αγαπούν Ανθρώπους και Ζώα

 

Μεταφέρουμε την είδηση όπως ακριβώς αναρτήθηκε  στο facebook 

Ο χρήστης Μάρθα Πουλτίδου είναι με το χρήστη Nikolaos Loukopoulos και 

2 ακόμη
.

20 ώρ. 
Χθες το μεσημέρι με ειδοποίησε ο Dimitris Papadimitriou ,για ένα ζώο έγκλειστο σε ένα σπίτι στο Ζεφύρι.

Η ιστορία έχει ως εξής.

Η κηδεμόνας του ζώου,με εισαγγελική εντολή( κατόπιν αιτήματος της αδερφής της για περιουσιακους λόγους και μόνο), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, αφήνοντας μέσα στο σπίτι τον αγαπημένο της σκύλο.
Η γυναίκα προσπαθούσε να εξηγήσει ότι το ζώο δεν έχει φαγητό και νερό παρά μόνο για μία μέρα, αλλά κανένας δεν την άκουγε.
Την άκουσε όμως ένας δικηγόρος.
Μολις ενημερώθηκα, επικοινώνησα με το Α.Τ Ζεφυρίου και οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην ευχάριστα με την άμεση ανταπόκριση για την σωτηρία του ζώου.
Όμως δεν κατέστη χθες δυνατό να διαπιστωθεί αν το ζώο ήταν καλά, καθώς οι συγγενείς δεν άνοιγαν την πόρτα και το σπίτι δεν ήταν προσβάσιμο.
Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί αφού βρήκαν τους συγγενείς και άνοιξαν την είσοδο,διαπίστωσαν ότι το σκυλί αν και ακουγόταν αδύναμο,ήταν ζωντανό.
Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχαν κλειδιά για να μπορέσουν να ελευθερώσουν το ζώο.
Με ενημέρωσαν, επικοινώνησα με την κηδεμόνα και στην συνέχεια μίλησα με τον εξαιρετικό ψυχίατρο κύριο Μενέλαο Παπαδημητρίου.
Του εξέθεσα την κατάσταση και η ανταπόκριση ήταν άμεση.
Η κηδεμόνας συνοδεία κοινωνικής λειτουργού, μεταφέρθηκε με ταξί στο σπίτι της,όπου άνοιξε και μας παρέδωσε το ζώο,ώστε να είναι ασφαλές μέχρι η ίδια να βγει και να το πάρει πάλι στην αγκαλιά της.
Πέρα από το τεράστιο ευχαριστώ προς το Α.Τ Ζεφυρίου,προς τον κύριο Μενέλαο Παπαδημητρίου, τεράστιο ευχαριστώ στην αγαπημένη Zervaki Ekaterini ,που άφησε τα πάντα πίσω της κι έτρεξε στο σημείο ώστε να παραλάβει τον σκυλάκο.
Ο σκυλάκος,που είναι πλήρως εμβολιασμένος, τσιπαρισμενος και στειρωμένος, βρίσκεται υπό την προστασία του Δήμου Φυλής και ευχαριστούμε για αυτό.

Υ.Γ Ο κύριος Παπαδημητρίου ζήτησε την βοήθεια μας ώστε το νοσοκομείο να αποκτήσει έναν σκύλο θεραπείας για να βοηθηθούν οι ασθενείς, αφού όπως λέει,τα ζώα έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου