Εξαίσια Συναυλία και Βασιλόπιτα από το Τμήμα Πιάνου της Ρούλας Λεβαντή στο Δημοτικό Ωδείο Φυλής


Μια εξαίσια συναυλία έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου 2022, οι σπουδαστές και Τμήματος πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Φυλής με καθηγήτρια την κα Ρούλα Λεβαντή, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας αλλά και την ξεχωριστή σχέση δασκάλου – μαθητή. 

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας το κοινό αναγκαστικά περιορίστηκε αυστηρά στους γονείς των μαθητών, που μετά από καιρό έζησαν ξεχωριστές στιγμές μελωδίας και συγκίνησης, αυτές που με ένας μοναδικό τρόπο χαρίζουν τα πλήκτρα του πιάνου. 

Τον Δήμο Φυλής εκπροσώπησε μεταφέροντας τις ευχές αλλά και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο αναπληρωτής Δημάρχου και υπεύθυνος του Δημοτικού Ωδείου, Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος παρακολούθησε τη συναυλία με τη δέουσα αφοσίωση που αξίζει στα παιδιά που συμμετείχαν. 

Ήταν εκείνος εξάλλου, που μαζί με την κ. Ρούλα Λενβαντή έκοψαν για το καλό της νέας χρονιάς την Αγιοβασιλόπιτα που “έκρυβε”, ένα σπουδαίο δώρο για τους πιανίστες. Τυχερός υπήρξε ο βραβευμένος σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς μουσικής Νίκος Καλτουρουμίδης ο οποίος πέτυχε το φλουρί και τον “μετρονόμο”, όργανο ιδιαιτέρως χρήσιμο και αναγκαίο, για τους προχωρημένους πιανίστες. 

Κοντά στα παιδιά βρέθηκε και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Μελέτης Καρκαλούσος. 

Ευχή όλων με την εξέλιξη της νέας χρονιάς η πανδημία να τελειώσει ώστε η επόμενη συναυλία να είναι ανοιχτή για το κοινό.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της συναυλίας με τα ονόματα των σπουδαστών που έλαβαν μέρος και χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου