Γιόρτασε 15 χρόνια δράσης η ΦΕΡΕΝΙΚΗ – Άκρως πετυχημένη η εκδήλωση

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ,μετά τις 14.00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε μετά από 4 χρόνια αποχή, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της ΦΕΡΕΝΙΚΗΣ, στην ταβέρνα ο ΜΗΤΡΟΣ, στην Χασιά.

Γιορτάστηκαν τα 15 χρόνια της ΦΕΡΕΝΙΚΗΣ, αλλά και η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, που συνέπεσε χρονικά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε αρκετά καθυστερημένα, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, και του αδιαχώρητου που δημιουργήθηκε .
Η κ. Πλαβούκου μετέφερε σε όλους τους παραβρισκόμενους, τους χαιρετισμούς και την αγάπη του Δήμαρχου του Δήμου Φυλής κ. Χρήστου Παππού ,ο οποίος δικαιολογημένα απουσίαζε, λόγω της πρόσφατης απώλειας του πάτερα του.

Παραβρέθηκαν: εκ μέρους της κυβέρνησης ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μπούρας Αθανάσιος, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Βουλευτής Βαγγέλης Λιάκος.
Επίσης, οι υποψήφιοι πολιτευτές της ΝΔ: Πουλής Σταμάτης, Μπάρα Τζένη, Πανοηλία Μαρία, ο Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χατζηλέρης Κυριάκος, ο Βασιλείου Αθανάσιος στη Β.Αθηνών ,και η Υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ κ.Στεφάτου Διονυσία.
Ηταν παρών ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Κοσμόπουλος Λευτέρης, και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Φυλής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον κ. Πατούλη, Καμπόλης Δημήτριος.

Εκ μέρους του Δήμου Φυλής: η Πρόεδρος Αρβανιτάκη Ζωή, οι Αντιδήμαρχοι Γεωργιάδης Βασίλης , Αβράμης Γιώργος, Λιάκου Ελένη, Βαδεβουλης Απόστολος, Σταύρος Κατσίλας, Κρομύδας Ιωάννης/ πρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου φυλής, η Κουράση Χρυσούλα/Δημοτική Σύμβουλος & πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Φυλής, ο Κρητικός Γιώργος/πρόεδρος κοιμητηρίων του δήμου, ο Κούρκουλος Γεώργιος/πρόεδρος παιδικών σταθμών Ζεφυρίου, Ρούσας Χρήστος/δημοτικός σύμβουλος & Πρόεδρος Ηπειρωτών.

Εκ μέρους των τοπικών συμβουλίων: η Λιάκου Γκαγκόση Παρασκευή ,και ο Ζουρίδης Μιχαήλ, πρόεδρος του Συλλόγου Δροσούπολης..

Παρεβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι και μέλη συλλόγων ,ως εξής:Από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζωφριάς η Πρόεδρος κ.Κωβαίου Ευαγγελία,από τον Αθλητικό σύλλογο ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ η κ.Βικτωρία Ιβάνοβα,από τον Αθλητικό σύλλογο Πολεμικών Τεχνών SPARTANS ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ο κ.Βογιαντζής Μανώλης,από τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ο Αντιπρόεδρος κ.Βασιλείου Φάνης,από τον Πολιτιστικό σύλλογο ΑΧΙΛΕΑΣ, ο Πρόεδρος Μάρκος Ηλιάδης.
Από τον Πολιτιστικό σύλλογο <<ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ>> η κ.Ρούλα Βασιλείου,από τον Πολιτιστικό σύλλογο ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ ,ο κ. Παπανικολάου, καθώς επίσης και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου ΓΡΙΖΑ ,Χρυσούλα Γιώργα, Μαρίνης Σπύρος, Γιώργας Παναγιώτης.
Από την Ομάδα Εθελοντών Πολιτών Δήμου Φυλής ,η κ.Ρόδη Κουλούρη Ελένη με μέλη του συλλόγου.
Απ τον Δήμο Μεταμόρφωσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Μπάλτας Ιωάννης.
Από τον Δήμο Ελευσίνας ,Η Πρόεδρος του Συλλόγου Πέλοπονησίων Ελευσίνας κ.Τριλικη Κωνσταντίνα, με μέλη του συλλόγου της, και η πρώην Δημοτική Σύμβουλος/Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης/ πρόεδρος Δευτεροβάθμας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ελευσίνας κ.Μαρούγκα Κωνσταντίνα.
Απ τον Δήμο Ασπροπύργου : ο πρώην Δήμαρχος Ασπροπύργου Γιώργος Λιάκος
Η κ.Μαριάννα Κοντουράρου <<ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ>>,
Ο κ.Ζηκόπουλος <<ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ>>και μέλος του ΔΣ της Παν ηπειρωτικής συνομοσπονδίας Ελλάδος,
Η κ. Ζηκοπούλου Βασιλική<< ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ>>
Η κ.Σοφία Κώνστα <<ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΜΥΛΩΝΑ ΄΄ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ΄΄>>
Ο κ.Βαγγέλης Μουζάκας,<<ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΜΥΛΩΝΗ ΄΄ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ΄΄>>
Η κ. Ασπασία Συμεωνίδου αντιπρόσωπος ,και πρώην πρόεδρος συλλόγου << ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ >>.

Αρχικώς ,Έγινε αναφορά στην ίδρυση της Φερενίκης το 2008 από μια ομάδα παλιών αθλητών και μαθητών της κ.Πλαβούκου, που είχαν ιδιαίτερη αγάπη για την ενόργανη, ακροβατική & ρυθμική γυμναστική, αλλά και τον χορό γενικότερα. Η ΦΕΡΕΝΙΚΗ από το 2008,Ανάπτυξε με ιδιαίτερη επιτυχία την ΄΄Δημιουργική απασχόληση στην προσχολική ηλικία ΄΄ ,Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και προσοχή σε παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω. Λειτούργησε για πρώτη φορά, και το πρόγραμμα ΄΄Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά Προσχολικής ηλικίας΄΄.

Στην συνέχεια, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ,παλιοί μαθητές της Φερενίκης, άνθρωποι με διαχρονική αξία, συνεργάτες που στήριξαν τον σύλλογο, αλλά και κάποιοι για την συμβολή τους όλα αυτά τα χρόνια στον πολιτισμό και τον αθλητισμό του τόπου μας ως εξής:

1)Ο Παπανικολάου Πάνος, ιδρυτής του Χοροδρώμενου ,κι όπως είπε η κ.Πλαβούκου που τον γνωρίζει από τα παιδικά του χρόνια σαν μαθητή της, είναι αξιόλογος και πολλά υποσχόμενος σε όσα κάνει. Την βράβευση έκανε ο κ.Μπούρας.
2)Η Τριλίκη Κωνσταντίνα-Δημοσιογράφος ,Χοροδιδάσκαλος, στενή συνεργάτης της κυρίας Πλαβούκου προ 35 ετίας.
Μια ισχυρή προσωπικότητα που έχει αφήσει το στίγμα της παντού :΄΄Πρέσβειρα της Σερβίας στην Ελλάδα΄΄, την ονομάζουν. Μια δυναμική παρουσία στον πολιτικό στίβο ,που πέρασε από πολλές θέσεις σαν δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ελευσίνας/ αντιδήμαρχος/ πρόεδρος/ Υποψήφια Δήμαρχος/ Μέλος Επιτροπής Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού.Στολίδι και για την Ελευσίνα ,αλλά και για όλη την Δυτική Αττική. Μια γυναίκα ,που ενώ δεν έχει δικά της παιδιά ,ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Την βράβευση έκανε ο κ.Κώτσηρας.
3)Η Κουλούρη -Ρόδη Ελένη, μια παρουσία που έχει κάνει την διαφορά στον Τομέα του Εθελοντισμού και της προσφοράς, τόσο για τον Δήμο Φυλής ,αλλά και για όλη την επικράτεια. Η επιτυχία φυσικά και ανήκει ,σε όλη της την ομάδα. Την βράβευση έκανε ο Λιάκος Ευάγγελος, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η κυρία Κουλούρη, είναι κι αυτός μέλος της ομάδας εθελοντών ,όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Αβράμης ,Κούρκουλος & Κρεμύδας.
4)Ο Βογιατζής Μανώλης, παλιός αθλητής, που έχει πλέον τον δικό του Σύλλογο, αλλά συγχρόνως έχει κάνει και τα άλματά του στον καλλιτεχνικό τομέα. Την βράβευση έκανε ο κ.Πουλής.
5)Η Πετρακάκη Μαριάννα μια αθλήτρια από τον Αδερφό σύλλογο Αριστονίκη,παρουσίασε ένα χορευτικό πρόγραμμα και όπως είπε η κ.Ιβάνοβα,η προπονήτριά της,έχει όνειρο να πάει στην Ολυμπιάδα..Είμαστε όλοι δίπλα της..Την βράβευση έκανε η κ.Πανοηλία Μαρία .
6)Ο Νικόλαος Ζαχαριουδάκης: Εκτός από σπουδαστής Βυζαντινής μουσικής είναι και αθλητής στα ΜΠΟΤΣΙΑ. ΣΤΗΝ 10Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ στις 10 Μαρτίου 2023 στο Ίλιον, κατέκτησε την 1η θέση, και φυσικά το Χρυσό μετάλλιο, με προπονητή τον κ.Ανδρέα Κεραμίδα.Την βράβευση έκανε ο κ. Καμπόλης Δημήτριος.
7)Η Κούτρα Μαρία ,καθηγήτρια φυσικής αγωγής& αθλητισμού , στενή συνεργάτης της κ. Πλαβούκου προ 35 ετίας, μέλος της τεχνικής επιτροπής του αθλήματος <<Γυμναστική για Όλους>> από το 2008 ως σήμερα, προπονήτρια του ΓΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ,ΤΟΥ ΓΑΣ ΑΞΙΑ, με πολλές συμμετοχές και εκπροσωπήσεις της Ελλάδας σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, αποσπώντας ασημένια και χρυσά μετάλλια. Την βράβευση έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ.Κοσμόπουλος Λευτέρης.
8)Ο Καραμάνης Σπύρος, καθηγητής φυσικής αγωγής& αθλητισμού , στενός συνεργάτης της κ. Πλαβούκου προ 35 ετίας. Iδρυτής του συλλόγου ΓΥΜΝΑΘΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, που καλλιεργεί τα αθλήματα της γυμναστικής (ενόργανη, τραμπολίνο, parkour) και του Cheerleading.
Την βράβευση έκανε ο κ.Χατζηλέρης Κυριάκος.
9)Η έκπληξη έγινε όταν η πρόεδρος ζήτησε στον ηχολήπτη να ακουστεί μια από τις τελευταίες επιτυχίες της κυρίας Χατζή, <<Τσάμπα τα βράδια μου>>, όπως και έγινε. Η κ.Χατζή αιφνιδιάστηκε, νομίζοντας ότι την καλούσαν να τραγουδήσει..
Ο σύλλογος βράβευσε λοιπόν την κ. Βάσω Χατζή , ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ και ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ.
Την βράβευση έκανε ο Αντιδήμαρχος Φυλής κ.Αβράμης Γιώργος,ο οποίος όπως αποκάλυψε στην κ. Χατζη ,είναι κι αυτός φανατικός φαν της από το 1970...
10)Ο Πέτρος Καψόπουλος, συνθέτης & μαέστρος πολλών επιτυχιών ,και της κ.Χατζή ,αλλά και άλλων καλλιτεχνών,βραβεύτηκε από τον σύλλογο ,με την ευχή και ελπίδα να ναι πάντα δημιουργικός -υγιής και πετυχημένος.
Την βράβευση έκανε η κ.Πλαβούκου Μαρία.
11)Ο Παναγιώτης Λιάκος( Μήτρος),ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο οποίος είναι και στιχουργός ,εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αιφνιδιάστηκε ΚΙ ΑΥΤΟΣ, νομίζοντας ότι τον καλούσαν ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ service. Βραβεύτηκε από τον σύλλογο ,ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΦΥΛΗΣ -ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ,με την ευχή και ελπίδα να ναι πάντα δημιουργικός -υγιής και πετυχημένος. Την βράβευση έκανε ο Κούρκουλος Γεώργιος/πρόεδρος παιδικών σταθμών Ζεφυρίου,ο οποίος βεβαίωσε ,ότι θα είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο,όπως άλλωστε το κάνει τόσα χρόνια τώρα.
12)Η Έφη Πάνου, είναι πολύ στενή φίλη των μελών του συλλόγου. Εκτός από μια υπέροχη Φωνή είναι εξίσου ,κι ένας σπάνιος και μοναδικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ,που ήταν πάντα δίπλα στην ΦΕΡΕΝΙΚΗ! Γι αυτό και την βράβευση έκανε η αγαπητή κ.Τζένη Μπάρα.
13)Ο Γιώργος Κυριακού, είναι εξαίρετος καλλιτέχνης/στο κλαρίνο. Αλλά και ευγενική προσωπικότητα ,αφού είναι και δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να εξαιρεθεί από την βράβευση, την οποία έκανε η κ.Στεφάτου Διονυσία.
14)Ο Σπύρος Μπρέμπος & ο Νικόλας Μπρέμπος έμειναν για το τέλος. Την βράβευση έκανε ο Κρομύδας Ιωάννης/ πρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Φυλής
Κι όπως είπε η κ.Πλαβούκου: <<Μια βράβευση, φυσικά και δεν μπορεί να ανταμείψει την καλλιτεχνική αξία και υπόσταση όλων των καλλιτεχνών. Όμως εμείς είμαστε εδώ για να τονίζουμε την αγάπη μας σε όλους τους παραπάνω και την στήριξη μας σε ό,τι κάνουν>>.

Στην συνέχεια ξεκίνησε αρκετά καθυστερημένα το γλέντι ,το οποίο κράτησε μέχρι και αργά το βράδυ, γύρω στις 11μμ.
<<Είμαστε δίπλα σε όσους πραγματικά πρεσβεύουν για το καλό του τόπου μας. Γιατί ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός μας Ενώνει ».
<<Ευχαριστώ θερμά όλους ΕΣΑΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.
Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους γονείς, όλες τις οικογένειες που μας στηρίζουν αναγνωρίζοντας το διαχρονικό μας έργο και ζητούμε συγνώμη για ΌΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, σε μια εκδήλωση που έφτασε τα 560 άτομα και διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ>>.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ.

1)΄΄ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ΄΄, ΤΣΑΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
2)΄΄ΠΟΛΥΤΙΜΟ΄΄, ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
3) ΄΄ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ΄΄ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ
4) ΄΄ΟΙΚΟΣΥΝΘΕΣΗ΄΄ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΝΑΣ
5) ΄΄NO NAILS HAVE NAILS΄΄ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ
6)΄΄TECHNOMARKET΄΄ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΝΑΣ
7) ΕΜΙΛΥ-ΓΙΩΡΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8) ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ, ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΕΔΕ
9)΄΄CHRISTINAS HOMESTORES΄΄-ΖΕΦΥΡΙ
10) ΄΄SILVER TIMES΄΄ , κ.ΠΛΑΚΙΑ
11)ΚΑΦΕ ΄΄ΣΚΟΙΝΟΒΑΤΗΣ΄΄ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
12) Σύμβουλος Ομορφιάς Yves Rocher κ.Κ. ΒΟΥΖΑ
13)ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ -ΜΑΡΙΑ ΠΕΛΕΧΑ
14)ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ <<ΛΕΝΙΩ >> ΓΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ.
15)ΚΑΦΕ ΄΄AIRBALL΄΄ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
16) ΚΑΦΕ ΄΄ΤΟΞΟΤΗΣ΄΄ ΧΑΣΙΑΣ
17)ΚΑΦΕ ΄΄CAPRICE΄΄ ΧΑΣΙΑΣ
18) NOVA ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ κ. Θ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ
19) ΤΑΒΕΡΝΑ ΧΑΣΙΑΣ ,ΑΒΡΑΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
20) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
21) LASH & BROW COMPANY, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΡΕΜΠΟΥ
22) Σύμβουλος TUPPER WARE, ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
23) ΚΡΕΜΕΣ -ΑΛΟΙΦΕΣ, ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
24)ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΙΔ.ΣΤΑΘΜΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ
25ΑΒΡΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ/ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
26)ΚΟΥΡΑΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΜΑΡΙΑ Κ.ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου