Μαχητική η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στα Άνω Λιόσια με ομιλήτρια την Νάντια Γιαννακοπούλου

Με τη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, η προεκλογική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής, του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Άλλαγης στα Άνω Λιόσια, με ομιλήτρια την πρώτη σε ψήφους στις εκλογές , βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου.
Την πολιτική βραδιά στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, άνοιξε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δυτικής Αττικής κ. Σούλης Σερέπας, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο κι ευχαρίστησε τη Νάντια Γιαννακοπούλου για την θερμή ανταπόκρισή της στο κάλεσμα.
Η Νάντια Γιαννακοπούλου κατά την ομιλία της, αναφέρθηκε σε όλες τις μεταρυθμοστικές τομές του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του και κάλεσε τον Κόσμο να γυρίσει στο “ΣΠΙΤΙ του” γιατί όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, “όταν το ΠΑΣΟΚ κυβερνά και είναι καλά, είναι και ο κόσμος καλά.
Αναφέρθηκε στο ΕΣΥ, το ΑΣΕΠ,τη Διαύγεια, την μεγάλη Αναδιανομή που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου τα πρώτα 8 χρόνια της πρωθυπουργιάς του και κατέληξε καταχειροκροτούμενη, πως κανένα άλλο κόμμα δεν έχει κάνει καμμιά μεταρύθμιση γιατί όλες έγιναν απο το ΠΑΣΟΚ.
Τόνισε επίσης, πως πρέπει να επανέλθει το ΕΚΑΣ, να γίνουν προσλήψεις στα νοσκοκομέια και να δοθεί βάρος στην Παιδεία. Πρόσθεσε, πως το ΠΑΣΟΚ δεν το κρύβει πως προσδοκά να είναι τώρα αξιωματική αντιπολίτευση και στις επομενες εκλογές Κυβέρνηση, γιατί το Πρόγραμμά του, είναι κυβερνητικό .
"Η Ελλάδα βάφτηκε μπλε το 2019 και το πινέλο το κρατούσε ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήταν αξιόπιστος ως Κυβέρνηση. Η Ελλάδα βάφτηκε πάλι ΄μπλε στις 21 Μαΐου στις πρόσφατες Εκλογές και το πινέλο το κράταγε πάλι ο Σύριζα και ο κ. Τσίπρας που δεν τα κατάφερε ούτε ως αντιπολίτευση.
Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν τίποτα ενώ εμείς στο ΠΑΣΟΚ παρότι διαφωνούσαμε με την επιδοματική πολτική και τα ψίχουλα που έδινε η ΝΔ στηρίξαμε στη βουλή γιατί έστω και ένα ευρώ προς ενίσχυση των νοικοκυριών σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία έπρεπε να το στηρίξουμε και να μην το στερηθεί κανείς, τόνισε χαρακτηριστικά.
Μίλησε επίσης για το Κράτος των Υποκλοπών και κάλεσε τον Κόσμο αυτή τη μια εβδομάδα που μένει να πάει πόρτα πόρτα και να ενισχύσει το ΠΑΣΟΚ.
Το “παρών” στην πολιτική βραδιά έδωσαν, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο πρώην Δήμαρχος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη Δημήτρης Μπουραΐμης, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Βαγγέλης Χριστοφιλάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Δυτικής Αττικής Κυριάκος Χατζηλέρης, Θανάσης Βασιλείου Δημήτρης Στάμου, Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη και Αντώνης Υψηλάντης, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής, μέλη της Τοπικής Οργάνωσης εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων του τόπου και φίλοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου