Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στα Άνω Λιόσια

 

Από τα Άνω Λιόσια άρχισε, το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023, το πρόγραμμα των προεκλογικών της εκδηλώσεων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, η Νέα Δημοκρατία. Σε μεγάλη συγκέντρωση οπαδών και φίλων της στο Δημαρχείο, οι έξι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Δυτ. Αττικής ζήτησαν την εκλογική ενίσχυση της ΝΔ με στόχο το σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Οι Γιώργος Κώτσηρας, Θανάσης Μπούρας, Βαγγέλης Λιάκος, Σταμάτης Πουλής, Μαρία Πανοηλία και Τζένη Μπάρα τόνισαν ότι το θετικό αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου πρέπει να σφραγισθεί και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο και στην εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Αττικής.
Επεσήμαναν την κρισιμότητα της αναμέτρησης για την κυβερνησιμότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της Χώρας και επέστησαν την προσοχή σε μερικές τεχνικές λεπτομέρειες. Όπως ότι δεν ισχύουν τα ψηφοδέλτια της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης και ότι δεν χρειάζεται σταυροδοσία στους υποψηφίους βουλευτές, αφού θα ισχύσει λίστα εκλογής με βάση την κατάταξή τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου