Λαϊκό γλέντι για την εκλογή του βουλευτή του ΚΚΕ Χ. Τσοκάνη στον Ασπρόπυργο

Το χαμόγελο στα χείλη όλων ήρθε να σφραγίσει η έδρα του ΚΚΕ στην Δυτική Αττική κάνοντας σαφές πως το ΚΚΕ θα είναι μπροστά στους αγώνες του λαού το επόμενο διάστημα υλοποιώντας την δέσμευση του για 100% μαχητική αντιπολίτευση.

Το λαϊκό γλέντι που οργάνωσε η ΚΟ Ασπροπύργου την Κυριακή 09/07 στην πλ. 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου ανέδειξε, μετά από δεκάδες μαζικές συγκεντρώσεις σε όλο τον Ασπρόπυργο, την δυναμική συμπόρευσης του λαού με το ΚΚΕ.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΚΚΕ ο οποίος τόνισε ότι από τις πρώτες μέρες της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ επιβεβαιώνεται αυτό που έλεγε το ΚΚΕ προεκλογικά, ότι το πρόγραμμα της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης θα είναι τα προαπαιτούμενα του ταμείου ανάκαμψης. Για αυτό το λόγο άλλωστε το ΚΚΕ είναι από το πρώτο λεπτό 100% εργατική λαϊκή αντιπολίτευση αφού τις δεσμεύσεις του ταμείου ανάκαμψης τις ψήφισαν και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.


Επίσης ο Χρήστος Τσοκάνης αναφέρθηκε στο νέο έγκλημα στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας με τον εργάτη που έχασε τη ζωή του δουλεύοντας μέσα στο λιοπύρι. Μπροστά μας είπε έχουμε μεγάλους αγώνες για να υπερασπιστούμε το δίκιο μας. Σε αυτούς τους αγώνες βρίσκονται ήδη οι 21 βουλευτές του ΚΚΕ.

Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με πολύ χορό. Ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου