Παραδοσιακό γλέντι και χορός στα Τσουκλίδεια 2024

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στη στέγη του Πολιτιστικού συλλόγου Τσουκλιδίου “Η ΕΝΩΣΗ” το Σάββατο 15 Ιουνίου τα Τσουκλίδεια 2024, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Νικολόπουλος αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία του με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, έκανε απολογισμό των δράσεων του συλλόγου και ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής και το Χρήστο Παππού για τη στήριξη της συνοικίας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας που τοποθετήθηκε πέρσι και αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων, την ανάπλαση της ομώνυμης πλατείας που είναι σε εξέλιξη αλλά και την τοποθέτηση νέων παιγνιδιών στην παιδική χαρά της συνοικίας.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του στην πολύ στενή συνεργασία του με το σύλλογο και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με υγεία και χαμόγελο για όλους.
Αμέσως μετά πήρε τη σκυτάλη το χορευτικό του συλλόγου που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό

Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

  Νίκος Νικολόπουλος Πρόεδρος Τσουκλιδίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου