Πρώτα τα Άνω Λιόσια στην Δυτική Αττική σε απόλυτους αριθμούς και ποσοστά μεγάλης υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Ευρωεκλογές


 Με 1.474 ψήφους για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα Άνω Λιόσια ήρθαν πρώτα στην Δυτική Αττική σε απόλυτους αριθμούς σε ότι αφορά στις Δημοτικές Κοινότητες, όπου αυτές υπάρχουν, αλλά και πρώτα σε σύγκριση με τους Δήμους που δεν έχουν Δημοτικές Κοινότητες.

Επίσης με 17,30% για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα Άνω Λιόσια ήρθαν πρώτα και σε ποσοστό, συγκριτικά με τις περιοχές της Δυτικής Αττικής που έφεραν πάνω από 374 ψήφους, είτε πρόκειται για Δημοτικές Κοινότητες, είτε πρόκειται για Δήμους.

Το ποσοστό αυτό συνδυαστικά με τον απόλυτο αριθμό κάνει την μεγάλη διαφορά στην Δυτική Αττική, αφού, μόνο, όταν έχεις υψηλό ποσοστό, ταυτόχρονα, με υψηλό απόλυτο αριθμό συμβάλλεις ουσιαστικά στην άνοδο των συνολικών αποτελεσμάτων.

Για αυτά τα σημαντικά αποτελέσματα ευχαριστούμε, από καρδιάς, όλους όσους εργάστηκαν και υποστήριξαν για να τα πετύχουμε, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ευχαριστούμε επίσης την Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής και τις Οργανώσεις Μελών της Ελευσίνας και της Μαγούλας για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε, η οποία αποτελεί και την καλύτερη βάση για τα καλύτερα που θέλουμε να έρθουν.

Είναι αυτονόητο για εμάς πως, σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα του εφησυχασμού και αυτό γιατί δεν μας αρκούν αυτά τα καλά - δεδομένων των συνθηκών - αποτελέσματα.

Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ ισχυρό χτύπημα στον βασικό μας αντίπαλο, την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αυτήν της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατεβάζοντας τα ποσοστά της, σε βαθμό απονομιμοποίησης της, ώστε να μην μπορεί να συνεχίσει να μας κυβερνά, για πολύ ακόμα.

Διατηρήθηκε η θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρά την διπλή διάσπαση και τον συστηματικό πόλεμο προπαγάνδας από τεράστια μερίδα των συστημικών ΜΜΕ.

Τέλος, μπήκε και η σφραγίδα της λαϊκής βούλησης, στην ανάδειξη και καταδίκη της υποκλοπής των εδρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από την "Νέα Αριστερά", η οποία απονομιμοποιήθηκε και αυτή, στο να μπορεί να συνεχίσει να κρατά τις έδρες, που ανήθικα και χωρίς την παραμικρή δικαιολογία, πλέον, είναι σαφές πως έχει υποκλέψει.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμβάλλαμε με τις δικές μας δυνάμεις και εμείς, εδώ από τα Άνω Λιόσια, σε όλα αυτά.

Και για να μπορέσουμε να πετύχουμε την δημοκρατική ανατροπή και την προοδευτική αλλαγή, ώστε να προωθήσουμε τις προγραμματικές λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος, απευθύνουμε προσκλητήριο συστράτευσης προς όλες τις κατευθύνσεις.

Και σε ότι αφορά σε εμάς, συγκεκριμένα, καλούμε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες που κατοικούν ή σχετίζονται με τον Δήμο μας να γίνουν μέλη της Οργάνωσής μας ώστε:

Να συνεχίσουμε, ακόμα πιο οργανωμένα και ακόμα πιο δυναμικά, μέχρι την τελική νίκη!

Εκ μέρους της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άνω Λιοσίων (Πληροφορίες 6977191467)

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άνω Λιοσίων Φυλής
Συντονιστής: Ηλίας Μελίγγης
Τηλ: 6984732755
Δ/νση: Γρηγορίου Λαμπράκη 2, 13341

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου