“Φωτογένεση”! στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων – Εξαίσια Έκθεση Φωτογραφίας

 Το τριήμερο 28,29,30 Ιουνίου, στο πλαίσιο των πανηγυρικών εκδηλώσεων για τη γιορτή των Αγίων Πάντων , παρουσιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας,της φωτογραφικής ομάδας «Φωτογένεση» , με θέμα One Colour Yellow.

Η επαγγελματίας φωτογράφος Σοφία Τζιράρκα ( www.artphotography4u.com) , μέσα από μια σειρά 9-μηνων μαθημάτων φωτογραφίας, που διοργανώθηκαν από τον π. Μηνά Αλεξιάδη και πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Ι.Π.Ν. Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων , προέτρεψε τους συμμετέχοντες στη δημιουργία μιας έκθεσης για να κλείσει δημιουργικά η χρονιά.

Η έκθεση περιλάμβανε μια ποικιλία φωτογραφικών έργων προβάλλοντας την πολυδιάστατη προσέγγιση στην τέχνη της φωτογραφίας και της δημιουργικής έκφρασης, καταφέρνοντας να αποτυπώσει την ενέργεια και τη ζωντάνια του κίτρινου χρώματος μέσα από τις φωτογραφίες.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή , και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς αυτό το έντονο και γεμάτο ζωή χρώμα μπορεί να μεταδώσει συναισθήματα, να προκαλέσει σκέψεις και να αφηγηθεί ιστορίες.

Την έκθεση επισκεύθηκε ο δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς και πλήθος κόσμου καθ’ολη τη διάρκεια του τριημέρου.

Οι συμμετέχοντες αλφαβητικά:

Γιώτη Σωτηρία

Καρασαββίδη Δέσποινα

Κυριαζής Βασίλης

Μαυρομμάτη Αμαλία

Σαλμά Παναγιώτα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου