Με λαμπρότητα και νότες τοπικής παράδοσης ο εορτασμός της Παναγίας της Αρβανίτισσας στα Άνω Λιόσια

Την Παναγία Αρβανίτισσα (Χίου) τίμησαν για δεύτερη φορά φέτος ο Πολιούχος Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων “η Γρίζα”.

Την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε το πρωί της Κυριακής 14 Ιουλίου 2024, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής και Αχαρνών και προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Τίτος Χρήστου, με τις πανέμορφες και περήφανες Γριζοφόρες να πλαισιώνουν την εικόνα της Παναγίας.

Εν συνεχεία κατά την περιφορά την κράτησαν στα χέρια τους, ο πρόεδρος της ΓΡΙΖΑΣ Σπύρος Μαρίνης και ο επί σειρά ετών πρώην πρόεδρος Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στο τέλος της λαμπρής θρησκευτικής τελετής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου μοίρασαν ευλογημένους άρτους, υπέρ υγείας.

Τον εορτασμό της Παναγίας της Αρβανίτισσας στα Άνω Λιόσια τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Σταμάτης Σερέπας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Γιώργος Μαρπίνης και πολύς κόσμος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου