Σκληρή απάντηση Γιάννη Μαυροειδάκου σε κακόβουλα και αστήρικτα σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Διανύοντας μία διαδρομή 10 χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και στη ζωή μου γενικότερα, προτιμώ, εξ ονόματός μου, να «μιλάει» το έργο, η στάση ζωής και η ίδια η κοινωνία, παρά εγώ.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που αναγκάζομαι, βρισκόμενος στη δίνη της παραπληροφόρησης, να απαντήσω, σε προσωπικό επίπεδο και στοιχειοθετημένα, στους ανθρώπους που τις τελευταίες μέρες φλυαρούν στα social, αφήνοντας σε βάρος μου και της διοίκησης του Δήμου Φυλής υπονοούμενα για δήθεν «αδιαφορία» και για «ψηφαλάκια», σχετικά με τη λειτουργία επιχειρήσεων με παράνομη – επιβαρυντική για το αστικό περιβάλλον δραστηριότητα στα όρια του Δήμου μας με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Μετά λόγου γνώσεως και ακατάπαυστων ενεργειών, σας καλώ να παρακολουθήσετε το χρονικό των ενεργειών που σας καταθέτω (και είναι μόνο ένα μέρος αυτών), διαβεβαιώνοντας αρχικά όλες και όλους πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ δόθηκε άδεια λειτουργίας για ΚΑΜΙΑΣ μορφής δραστηριοποίηση που να επιβαρύνει το περιβάλλον και σε ΚΑΜΙΑ από τις επιχειρήσεις που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο, από την Πολεοδομία του Δήμου Φυλής ή τον πρώην Δήμο Ζεφυρίου.

Σας γνωρίζω, επίσης, ότι:

Σε συνεννόηση, πάντα, με τον Δήμαρχό μας κ. Χρήστο Παππού και όπως αδιάσειστα αποδεικνύουν τα έγγραφα που σας παρουσιάζω (και εφόσον είχαν προηγηθεί δεκάδες οχλήσεις από μέρους μου), στις 14/02/2022 κατέθεσα επώνυμη καταγγελία προς την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, όπως και στις 30/09/2021 προς την Πολεοδομία του Δήμου Φυλής, σχετικά με την παράνομη εναπόθεση κάθε είδους υλικών και παράνομων κατασκευών, καθώς επίσης, παρουσία μου επιδόθηκε στις 12/05/2020 από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Φυλής, έγγραφο το οποίο σας παρουσιάζω και αφορούσε τις παράνομες χρήσεις και υγειονομικές παραβάσεις.

Άμεσα, μετά τις πρώτες οχλήσεις μου, τέσσερις "επιχειρήσεις" έφυγαν, ενώ στις καταγγελίες μου που ακολούθησαν, δύο ακόμα έκλεισαν ή μετέφεραν αλλού τη δραστηριότητα τους. Στα έγγραφα που επισυνάπτονται φαίνονται εξάλλου και τα πρόστιμα χιλιάδων ευρώ που τους επιβλήθηκαν.

Να επισημάνω, επίσης, ότι ήδη από τις 21/01/2021, κατόπιν εισήγησής μου ελήφθη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου για την ευρύτερη έκταση, που ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, να χαρακτηριστεί ως χώρος πρασίνου και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Κατόπιν τούτων, κύριοι, θα σας συμβούλευα για την επόμενη φορά που θα κληθείτε να εξάγεται έωλο «πόρισμα» από μια φωτογραφία, φροντίστε να μην είναι εγκλωβισμένο στα πλοκάμια του ψεύδους, της διαβολής και της σκοπιμότητας, αλλά να λάβετε σωστή ενημέρωση που δεν θα εκθέτει τις κακόβουλες προθέσεις σας. Ενημέρωση που θα έχετε όποτε το επιδιώξετε τόσο από εμένα όσο και από τον συνάδελφο του όμορου δήμου, με τον οποίο είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και άψογη συνεργασία, συντονίζοντας από κοινού κάθε απαραίτητη ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος.

Πότε δεν ισχυρίστηκα ότι είναι όλα καλά και δεν υπάρχουν προβλήματα. Όμως καθημερινά ο Δήμαρχος μας Χρήστος Παππούς, εγώ, οι συνάδελφοι μου αλλά και οι υπάλληλοι του τόπου μας, αγωνιζόμαστε καθημερινά για μια ανθρώπινη και καθαρή πόλη. Προφανώς αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και απαιτείται η ενεργή συμμετοχή όλων.

Σας γνωρίζω τέλος, ότι δεν προτίθεμαι να κινηθώ νομικά εναντίον όσων επιχειρούν να λοιδορήσουν την αυτοδιοικητική πορεία μου, πρωτίστως γιατί θεωρώ ότι τα προβλήματα ενός τόπου μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, αλλά κυρίως, γιατί ο ζήλος και η αφοσίωση με την οποία υπηρετώ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κοινωνία – και όχι την… εικονική (των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) που εσείς δραστηριοποιείστε, αναγνωρίζεται από τους συνδημότες μου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου