Συγχαρητήρια Δημάρχου Χρήστου Παππού στην ομάδα κορασίδων του ΔΑΣ Ζεφυρίου στη χειροσφαίριση (χάντμπολ)



Την ομάδα κορασίδων στη χειροσφαίριση (χάντμπολ) του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου (ΔΑΣ) Ζεφυρίου, δέχθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 
Ο Δήμαρχος κάλεσε τα κορίτσια και τους υπεύθυνους της ομάδας, για να τους συγχαρεί για τις πανελλαδικές διακρίσεις που απέσπασαν, καθώς η ομάδα κορασίδων αναδείχθηκε πρώτη πανελληνιονίκης στις κορασίδες και έκτη στις νεάνιδες, δηλαδή σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία. Στην κατηγορία των νεανίδων αναδείχθηκε, επίσης, δευτεραθλήτρια στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά Climax Cup. 
Την ομάδα συνόδεψαν στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαΐδης, ο Γενικός Αρχηγός Τάκης Πήλιουρας, οι έφοροι Προκόπης Τσακανίκας και Βάλια Γουργουζίδου, οι προπονητές Γιάννης Βιδάκης και Αργύρης Ταβλαρίδης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που βρίσκεται κοντά στην ομάδα. 
«Έχουμε πολύτιμο δυναμικό στο Δήμο μας. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους υπεύθυνους της ομάδας για τις επιτυχίες, που, πιστεύω, ότι θα έχουν και συνέχεια. Θα είμαστε μαζί τους και μαζί με όλους τους νέους μας για να συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια να πάμε το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά», δήλωσε ο Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου