Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή έληξε ο Α’ κύκλος του καλοκαιρινού Camp του Δήμου Φυλής - Συνεχίζονται οι εγγραφές για την Γ’ περίοδο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος του καλοκαιρινού CAMP 2024 του Δήμου Φυλής από τις 17 μέχρι τις 28 Ιουνίου και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η 2η που ξεκίνησε την 1η και θα λήξει στις 12 Ιουλίου.

“Το καλοκαιρινό Camp απευθύνεται σε παιδιά από 5 μέχρι 12 ετών και διεξάγεται για 12η συνεχή χρονιά. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία της δημιουργικής απασχόλησης, μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, βρίσκοντας διέξοδο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές” τονίζει σχετικά ο Αναπληρωτής Δημάρχου Φυλής Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής.


“Δίνουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το χρόνο τους μέσα στο καλοκαίρι με αθλητισμό με στόχο την μεταξύ τους επικοινωνία και την δημιουργική ψυχαγωγία” σημειώνει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με την ευχή να έχουν γονείς και παιδιά ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Να σημειωθεί ότι η Γ’ περίοδός για το Camp θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 26 Ιουλίου - Πληροφορίες-εγγραφές: Κολυμβητήριο, Αιγαίου Πελάγους, Πάρκο Πόλης, τηλ. 2102484453-2102484942

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου