Kαύσωνας και διατροφή: Η Έλενα Σερδάρη μοιράζεται πολύτιμες συμβουλές για να μη λυγίσουμε

 



Eίναι γεγονός: Ο καύσωνας φέρνει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά μας. Και αν θέλουμε να παραμείνουμε δραστήριοι, θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας.

Αυτό αφορά τόσο το πώς κυκλοφορούμε - γυαλιά, αντηλιακό, καπέλο, φαρδιά λευκά ρούχα - όσο και το πως τρεφόμαστε και ενυδατωνόμαστε. Ναι καλά ακούσαμε! Το τι τρώμε και πίνουμε συσχετίζεται άμεσα με την αντοχή του οργανισμού απέναντι στην ακραία ζέστη των τελευταίων ημερών.




Και αν δεν γνωρίζουμε πώς θα πετύχουμε την καλύτερη δυνατή ενυδάτωση και τροφοδοσία του οργανισμού, η Έλενα Σερδάρη, διαιτολόγος-διατροφολόγος με ειδίκευση στα νοσήματα του εντέρου και την κλινική διατροφή είναι εδώ για εμάς.

Η Έλενα είναι δίπλα μας όλο τον χρόνο, με γρήγορες θρεπτικές συνταγές και συμβουλές διαχείρισης του βάρους μας. Αλλά σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως το κύμα θερμότητα που κατακλύζει τη χώρα, δεν μας αφήνει ποτέ αβοήθητους.

Τι προτείνει η διατροφολόγος για να επιβιώσουμε μέσα στον καύσωνα





Για ένα ολοκληρωμένο πλάνο διατροφής που να ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις δικές μας μοναδικές ανάγκες, απευθυνόμαστε στην Έλενα Σερδάρη. Η Έλενα ζει και εργάζεται στα Άνω Λιόσια.


Για συμβουλές ευεξίας βρείτε την Έλενα Σερδάρη στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram!Για συμβουλές ευεξίας βρείτε την Έλενα Σερδάρη στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagra


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου