3 Βραβεία και 1 έπαινος για τους Υπερφωτισμένους στο 20° Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 20° Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου πέρασε στην ιστορία και οι Υπερφωτισμένοι, που διαγωνίσθηκαν με το έργο ΑΛΥΣΙΔΑ σε σκηνοθεσία Γιάννη Γαλανόπουλου, μαζί με άλλες 9 ομάδες, κατέκτησαν 3 Βραβεία και 1 Έπαινο.

Συγκεκριμένα:

Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου
στη Μάριαν Κατσίγιαννη, για το ρόλο της Ελισάβετ Παλαιολόγου

Βραβείο Φωτισμών
στον Γιάννη Γαλανόπουλο

Βραβείο Προγράμματος
στη Λιάννα Βασιλάρα

Έπαινος Σκηνογραφίας
στον Γιάννη Γαλανόπουλο

Η Μάριαν Κατσίγιαννη έπεισε την Κριτική Επιτροπή ότι είναι πράγματι η Ελισάβετ Παλαιολόγου κι αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση για έναν ερασιτέχνη ηθοποιό. Όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί μας, δούλεψε σκληρά για μήνες και αυτό το Βραβείο είναι πολύ σημαντικό και για την ίδια αλλά και για την ομάδα μας.

Ο σκηνοθέτης μας Γιάννης Γαλανόπουλος από την πρώτη στιγμή έδωσε βάρος και στους φωτισμούς της ΑΛΥΣΙΔΑΣ που σε συνδυασμό με τα ηχητικά εφέ, έκαναν το έργο να κυλάει με αγωνία και έκπληξη για τους θεατές, κι αυτό εκτιμήθηκε.

Η Λιάννα Βασιλάρα για μια ακόμη φορά κατέκτησε Βραβείο σε Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου χάρη στο εξαίσιο αποτύπωμα του Προγράμματος της παράστασης.

Το μοιρασμένο σκηνικό που σχεδίασε ο Γιάννης Γαλανόπουλος για να εκτυλιχθεί η "μάχη των Επιστημόνων και των Παλαιολόγων" εκτιμήθηκε επίσης και τιμήθηκε με Έπαινο Σκηνογραφίας.

Είμαστε μια μικρή σε ηλικία ομάδα, μόλις 6 ετών, και έχουμε κατακτήσει τόσα πολλά, που μας γεμίζουν χαρά αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη για όσα θα ακολουθήσουν κάθε φορά επί σκηνής.

Ευχαριστούμε θερμά την Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ:

Γιώργο Α. Χριστοδούλου
Γεωργία Ζώη
Μιχάλη Κοβανίδη
Παύλο Γιαννακάκο
Μαρία Μαρή

Οι παραπάνω διακρίσεις αποτελούν επιβράβευση της προσπάθειάς μας και έναν ακόμη λόγο να θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι χρόνο με το χρόνο.

Συγχαρητήρια στις 10 θεατρικές ομάδες που συμμετείχαν για τις διακρίσεις τους!
Συγχαρητήρια στο Κορινθιακό Θέατρο "Βασίλης Ρώτας" για την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία μας! Εις το επανιδείν!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου