Πετυχημένο φινάλε των ΖΕΦΥΡΕΙΩΝ 2024 την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2024, στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος» του Ζεφυρίου «ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2024» που διοργανώνονται, κάθε χρόνο, στην πόλη με αφορμή την θρησκευτική πανήγυρη του Ι.Ν. Παναγίας Γρηγορούσας.

Το πρώτο μέρος της βραδιάς περιελάμβανε την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων «χορέψετε-χορέψετε», Τσουκλιδίου «Η ‘Ενωση», Βορειοηπειρωτών και Ποντίων «Η Τραπεζούντα».

Ως προς το μουσικό μέρος, ο Κώστας Μήτσης ανέλαβε το κομμάτι της παραδοσιακής μουσικής και η Τζένη Κατσίγιαννη, με τους συνεργάτες της το λαϊκό. Άπαντες καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που γέμισε, ασφυκτικά, το Πάρκο.

Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων και εκπρόσωποι του κλήρου και των κοινωνικών φορέων.

Το συντονισμό των εκδηλώσεων είχε ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Μαυροειδής , σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιώργο Μαυροειδάκο και το Τοπικό Συμβούλιο Ζεφυρίου και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου