Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη βραδιά των πολιτιστικών εκδηλώσεων “ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2024”


Με επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών άνοιξε χθες το βράδυ, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, η αυλαία των “ΖΕΦΥΡΕΙΩΝ 2024” ,του σημαντικότερου και μακροβιότερου πολιτιστικού θεσμού της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα επτά συλλόγων και φορέων του Δήμου μας συνοδεία της ορχήστρας του Κώστα Μήτση ενώ ακολούθησε λαϊκή βραδιά με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Την εκδήλωση άνοιξε ο σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου ο Γέρος του Μοριά, ακολούθησε η χορωδία των ΚΑΠΗ Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων η οποία συνοδεία της καθηγήτριας πιάνου Ρούλας Λεβαντή ερμήνευσε άρτια έντεχνα κομμάτια και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Ακολούθησε το χορευτικό του συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, το χορευτικό του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, ο σύλλογος Μακεδόνων και Θρακών Άνω Λιοσίων, το τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου Φυλής και ο σύλλογος Κρητών Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου “ Η Μεγαλόνησος” .

Το λαϊκό πρόγραμμα με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση ξεσήκωσε το κοινό που σιγοτραγούδησε μαζί με τον καλλιτέχνη και χόρεψε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του σερ του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού αείμνηστου συνθέτη και τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Βαγγέλης Λιάκος, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δημάρχου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Απόψε, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, η βραδιά ξεκινά στις 20.00 με παραδοσιακούς χορούς από πέντε συλλόγους και φορείς του Δήμου και συνεχίζεται με λαϊκή βραδιά με τον σπουδαίο ερμηνευτή Γιώργο Μαργαρίτη και το Σπύρο Μπρέμπο.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και χαρακτηριστικό βίντεο



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου