Κοσμοσυρροή για Γιώργο Μαργαρίτη και Σπύρο Μπρέμπο στα ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2024

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2024, στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος» του Ζεφυρίου, οι εκδηλώσεις της δεύτερης μέρας των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2024» που διοργανώνονται, κάθε χρόνο, στην πόλη με αφορμή την θρησκευτική πανήγυρη του Ι.Ν. Παναγίας Γρηγορούσας. 
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Πάρκο για να απολαύσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το πρώτο μέρος των οποίων περιελάμβανε την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, του Συλλόγου Κρητών Ζεφυρίου «Ψηλορείτης» και των συλλόγων Επτανησίων, «Αιγέας» και «Γρίζα». 
Ως προς το μουσικό μέρος, ο Σπύρος Μπρέμπος ανέλαβε το κομμάτι της παραδοσιακής μουσικής και ο μεγάλος Γιώργος Μαργαρίτης το λαϊκό. Οι δύο καλλιτέχνες και οι συνεργάτες τους καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. 
Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων και εκπρόσωποι του κλήρου και των κοινωνικών φορέων. 
Το συντονισμό των εκδηλώσεων είχε ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Μαυροειδής , σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιώργο Μαυροειδάκο και το Τοπικό Συμβούλιο Ζεφυρίου και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου