Στα Άνω Λιόσια χτύπησε δυνατά το Σάββατο η καρδιά της Μακεδονίας και της Θράκης - Με επιτυχία το παραδοσιακό γλέντι που οργάνωσε ο σύλλογος

 


Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή συλλόγων και φορέων από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το γλέντι που οργάνωσε ο σύλλογος Μακεδόνων- Θρακών Φυλής στον προαύλιο χώρο του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Άνω Λιοσίων.

Η πρόεδρος του συλλόγου Δήμητρα Σιώπη ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εθελοντική εργασία που προσέφεραν ώστε να διοργανωθεί η εκδήλωση και τον κόσμο που έφτασε από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρο γιατί “έχει δώσει τα πάντα για τη διατήρηση της παράδοσης” υπογράμμισε τη δυναμική του συλλόγου και ευχήθηκε να έχει επιτυχίες ενώ στον κόσμο ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα και η τεράστια πίστα δεν άργησε να γεμίσει και έμεινε έτσι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πρωτοχορευτές την πρόεδρο του συλλόγου και τους συνεργάτες της.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, και οι Αντιδήμαρχοι Χρυσούλα Κουράση και Σταμάτης Σερέπας.

VIDEOS και φωτογραφικά στιγμιότυπα

Δήμητρα Σιώπη Πρόεδρος συλλόγου Μακεδόνων – Θρακών Χαιρετισμός Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου