Με επιτυχία η συναυλία του Δήμου Φυλής στο θέατρο “Βορεινό”

Μια αξέχαστη βραδιά πέρασαν, την Παρασκευή το βράδυ 20 Σεπτεμβρίου οι δημότες που βρέθηκαν στο ανοιχτό θεατράκι “Βορεινό” και παρακολούθησαν την συναυλία που διοργάνωσε το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής.

Ο ερμηνευτής Γιώργος Υδραίος αφού καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Αναπληρωτή Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού Γιώργο Μαυροειδή για την εκδήλωση και ευχήθηκε καλή διασκέδαση σε όλους.

Ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη που βρίσκεται και πάλι μετά από χρόνια στα Άνω Λιόσια δήλωσε η Σοφία Βόσσου, η οποία με τη ζωντάνια της, τις παροτρύνσεις της για παλαμάκια και τη αέναη κίνηση της πάνω στη σκηνή ξεσήκωσε στην κυριολεξία το κοινό.

Τη συναυλία άνοιξε ο βιρτουόζος του μπουζουκιού και τραγουδιστής Δημήτρης Σαββαϊδης ακολούθησε η Κωνσταντίνα, ο Γιώργος Υδραίος και η Σοφία Βόσσου, οι οποίοι ερμήνευσαν μαζί με το κοινό τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγραψαν ιστορία στο έντεχνο, το ελαφρύ λαϊκό και την ποπ μουσική.

Ο Χρήστος Παππούς συνεχάρη τους καλλιτέχνες και τους ευχήθηκε υγεία και καλό Φθινόπωρο.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Οικονομάκης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής και η πολιτεύτρια της ΝΔ στη Δ. Αττική Τζένη Μπάρα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου