Στα αποκαλυπτήρια της Φανέλας της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ ο Δήμαρχος Φυλής

Στην επίσημη παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 26-09-2024, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Συνεπής με την στρατηγική υποστήριξης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, ο Χρήστος Παππούς έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκαν οι τέσσερις φανέλες που θα χρησιμοποιηθούν στις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Όπως αναφέρθηκε, οι δύο εξ αυτών θα φορεθούν στις εγχώριες υποχρεώσεις και οι άλλες δύο στους αγώνες της Basketball Champions League.

Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Μάκης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, κορυφαία στελέχη των χορηγών, διοικητικά στελέχη, παλαίμαχοι αθλητές, ο προπονητής Ντράγκαν Σάκοτα, οι αθλητές και πολλοί δημοσιογράφοι.

Ο Δήμαρχος Φυλής προσφωνήθηκε, τιμής ένεκεν, πρώτος μεταξύ των προσκεκλημένων και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς από αυτούς, ενώ αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Μάκη Αγγελόπουλο.

“Η παρουσία της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια είναι στρατηγική αναπτυξιακή επιλογή του Δήμου Φυλής. Θέλουμε να είμαστε η έδρα μιας μεγάλης ομάδας που αγωνίζεται, ισότιμα, σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα που θα διεξάγεται με βάση τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της εναντίωσης σε κάθε μορφή βίας”, δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Ακολουθεί το video live streaming της εκδήλωσης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου