Αγιασμός στον Αθλητικό Όμιλο Ζωφριάς και μηνύματα αισιοδοξίας


«Να χαρείτε το άθλημα!». Τι καλύτερη ευχή μπορεί ν’ ακούσει άραγε ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής; Αυτή ακριβώς εξέφρασε ο Αναπληρωτής Δημάρχου και υπεύθυνος για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό στον Δήμο Φυλής, Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος παραβρέθηκε στην καθιερωμένη τελετή Αγιασμού, για τη νέα χρονιά, του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς στο γήπεδο Καματερού.

Παρουσία σύσσωμης της ανδρικής ομάδας και παιδιών από τα τμήματα υποδομής ο πατέρας Δαμασκηνός Βιόλατζης, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς, τέλεσε με κάθε ευλάβεια τον Αγιασμό κι έστειλε τις εγκάρδιες ευχές του για μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγιή ανταγωνισμό και πολλές επιτυχίες. Μάλιστα με άψογο στυλ… δίδαξε πως πρέπει να εκτελείται ένα πέναλτι κερδίζοντας πολλά χειροκροτήματα κι επευφημίες από τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους.

Ο κ. Μαυροειδής, στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για να συνδράμει στο έργο των αθλητικών συλλόγων της περιοχής, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στο φλέγον ζήτημα που απασχολεί το σωματείο του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς, τη δημιουργία γηπέδου που θα λύσει τα χέρια της διοίκησης και θα περάσει τον σύλλογο σ’ ένα άλλο, μεγαλύτερο, επίπεδο. «Πέρυσι ήταν προεκλογική χρονιά και δεσμευτήκαμε για την κατασκευή του. Κι εφέτος όμως, που δεν έχουμε μπροστά μας εκλογές, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κάνουμε πραγματικότητα. Μπορώ να σας πω πως είμαι πολύ αισιόδοξος» ανάφερε χαρακτηριστικά.

Ευχές για υγεία, νίκες και πολλές επιτυχίες κι από τον πρώην Δήμαρχο Άνω Λιοσίων, Ευάγγελο Χριστοφιλάκη, διαχρονικό υποστηρικτή του συλλόγου που δεν χάνει προπόνηση της ακαδημίας κι έχει σοβαρό λόγο γι’ αυτό. Τον εγγονό του, Αναστάση. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου, Γιώργος Γκούβρας, αναφέρθηκε στις επίπονες προσπάθειες που καταβάλλουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του ώστε να διατηρηθεί η ομάδα στο επίπεδο που βρίσκεται και συνάμα να «τρέξει» και τις ακαδημίες κι όλα αυτά απουσία γηπέδου. Εξέφρασε όμως τη βεβαιότητά του ότι όπως συμβαίνει κάθε σεζόν έτσι κι εφέτος η ομάδα θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερη και πιο ανταγωνιστική και ο κόσμος της πόλης θα βρεθεί στο πλάι της με κάθε τρόπο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου