Με τις ευλογίες της Εκκλησίας ξεκινά η Ποδοσφαιρική χρονιά για την Αθλητική Ένωση Ζεφυρίου (ΑΕΖ)

Αγιασμό για το ξεκίνημα της Ποδοσφαιρικής Χρονιάς της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου τέλεσε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2024 ο πατέρας Άγγελος Κανέλλος ο οποίος κι ευχήθηκε πρώτος στο Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές και τους αθλητές της ΑΕΖ να έχουν μια καλή αθλητική σαιζόν με επιτυχίες.

Τις ευχές του έδωσε ακολούθως ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος κι ευχήθηκε σε όλη την Ομάδα να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες, τονίζοντας πως θα βρίσκεται κοντά της σε ότι χρειαστεί.

Η ψυχή της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Παναγιώτης Λουμάκης, ευχήθηκε με την σειρά του Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά με υγεία, επισημαίνοντας ότι η ΑΕΖ τα τελευταία δυο χρόνια έχει κάνει μια προσπάθεια επανίδρυσης και οργάνωσης από την βάση της σε όλους τους τομείς. Σε αυτό το σημείο ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και τους αθλητές που αποτελούν την ενεργό δύναμη του Συλλόγου. Επίσης εκ μέρους των μελών του Δ.Σ Νεκτάριου Τσομπανόπουλου, Αμαλίας Παναγιωτάκου, Έλενας Κουλούρη - Ρόδη και Ελένης Σταυράκη που έδωσαν το “παρών” στον Αγιασμό αλλά και των Προπονητών Χρήστου Γκετσάι και Βασίλη Κυρίτση, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του “Σπάρτακου” με αποτέλεσμα η Ομάδα να επιστρέψει για τις προπονήσεις της και πάλι, στο Ζεφύρι. Πρόσθεσε επίσης πως υπάρχει ανάγκη για την δημιουργία γηπέδου για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου.

Στην τελετή του Αγιασμού συμμετείχαν κι έδωσαν επίσης τις ευχές τους, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής και οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος.

Ακολουθεί το βίντεο με τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου