Βούλιαξαν από τον κόσμο οι “μπασκέτες” στην εκδήλωση των Κρητών Ζεφυρίου

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το κρητικό γλέντι που οργάνωσε ο σύλλογος Κρητών Ζεφυρίου και περιχώρων Αττικής ο “Ψηλορείτης” με τη στήριξη του Δήμου Φυλής.

Η πρόεδρος του συλλόγου Άννα Μηλιωτάκη εμφανώς συγκινημένη από την αθρόα προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση τον ευχαρίστησε για την παρουσία του σε αυτή την πρώτη μεγάλη εκδήλωση του επανασυσταθέντος συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε σε όλους καλό φθινόπωρο με υγεία και καλή διασκέδαση ενώ δέχθηκε θερμές ευχαριστίες από το σύλλογο για τη στήριξη του Δήμου. Καταλυτική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, χαρακτήρισε ο σύλλογος και τη συμβολή του Αναπληρωτή Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού Γιώργου Μαυροειδή.

Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Δ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος και οι Αντιδήμαρχοι Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που εντυπωσίασαν τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκαν ενώ ο ανεπανάληπτος Νίκος Ζωϊδάκης ξεσήκωσε όπως κάθε φορά με τη λύρα και τα τραγούδια του τον κόσμο που κράτησε ζεστή την πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

VIDEOS και φωτογραφικά στιγμιότυπα 

ΑΝΝΑ ΜΗΛΙΩΤΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΡΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΙΑΚΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΧΙΖΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΜΕΙΚΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου