Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες στην 11η ποδηλατάδα της Ζωφριάς

 Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο 11ος Ποδηλατικός Γύρος της Ζωφριάς με σύνθημα “ΝΑΙ στο ποδήλατο – ΟΧΙ στην ηχορύπανση” , που οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος Ζωφριάς.

Στην ποδηλατάδα, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την περιοχή, συμμετείχαν 174 ποδηλάτες εκ των οποίων οι μεγαλύτεροι διήνυσαν μια διαδρομή επτά χιλιομέτρων ενώ οι λιλιπούτειοι ποδηλάτες κινήθηκαν στα γύρω τετράγωνα.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου με τους συνεργάτες της είχε εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες και είχε κάνει τις ενέργειες ώστε η ποδηλατάδα να πραγματοποιηθεί σε ασφαλείς συνθήκες παρουσία της τροχαίας, ασθενοφόρου και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Αμέσως μετά τον τερματισμό η πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τους ποδηλάτες για τη συμμετοχή τους και το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που παραχώρησε την πρώτη άδεια και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Αναφέρθηκε στο πρόβλημα παράνομης κατάληψης των πεζοδρομίων από αυτοκίνητα και έψεξε όσους προκαλούν ηχορύπανση. Αναφερόμενη στις δραστηριότητες του συλλόγου παρότρυνε τον κόσμο να συμμετάσχει στην αιμοδοσία που πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου.

Για τους ποδηλάτες υπήρχαν πλούσια δώρα που δόθηκαν με κλήρωση. Τέσσερα ολοκαίνουργια ποδήλατα, εκπτωτικά κουπόνια από φροντιστήρια της περιοχής για εκμάθηση ξένων γλωσσών ή υποστήριξη στα σχολικά μαθήματα,φόρμες, μπλουζάκια κ.α.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς διαβεβαίωσε πως ο Δήμος κάνει ότι μπορεί για την περιοχή. Συγχαρητήρια στους ποδηλάτες και το σύλλογο έδωσε η Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Κουράση, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Γιώργος Μαρπίνης.

VIDEOS και φωτογραφικά στιγμιότυπα

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΒΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΠΙΝΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑΣ ΖΩΦΡΙΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου