Με μεγάλη συμμετοχή τα “Τσίπουρα 2024” που οργάνωσε για 35η χρονιά ο σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, η εκδήλωση θεσμός για το Ζεφύρι “Τσίπουρα 2024” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου με τη στήριξη του Δήμου Φυλής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κώτσιας αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη παρουσία του στην 35η βραδιά “Τσίπουρα” ανακοίνωσε πως με τη στήριξη των μελών ο σύλλογος κατάφερε να ανακτήσει αντικείμενα -όπως το καζάνι που γίνεται η απόσταξη- που είχαν κλαπεί από τη στέγη του την περίοδο της καραντίνας και τώρα αντικαταστάθηκαν.

Ο κ. Κώτσιας ανακοίνωσε πως ο σύλλογος θα εμπλουτίσει τις δράσεις του και “κάθε χρόνο θα πηγαίνει ακόμα ψηλότερα” όπως είπε και ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής και συγκεκριμένα το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για τη σταθερή και αδιάλειπτη στήριξη του συλλόγου, τους χορηγούς, τους εθελοντές και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο σύλλογος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες σε δύο μέλη του συλλόγου της κ. Χρυσούλας Καρμπούλα και της κ. Αρχοντούλας Νάστου δια χειρός του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Θανάση Σχίζα.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνεχάρη τον πρόεδρο του συλλόγου και τους συνεργάτες του για το έργο τους, δήλωσε την αγάπη του για την Ήπειρο, έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του χορευτικού που άνοιξαν την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση και καλό φθινόπωρο.

Συγχαρητήρια για τη διατήρηση της παράδοσης έδωσαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας ενώ ο Αναπληρωτής Δημάρχου Μηνάς Ζέρβας που έχει διατελέσει και πρόεδρος στο σύλλογο ευχήθηκε η 35η επέτειος να συνεχιστεί για άλλα 35 χρόνια και ο σύλλογος να κρατήσει και να μεταλαμπαδεύσει την παράδοση και στις επόμενες γενιές.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του συλλόγου, με τον Μηνά Ζέρβα και τους Ηπειρώτες γαμπρούς Θανάση Σχίζα και Γιώργο Αβράμη άνοιξαν το χορό σε ένα γλέντι που ο κόσμος και η η κομπανία του Δόκιμου Χαραλάμπους με την Ελευθερία Χαραλάμπους και τον Χρήστο Πότση κράτησαν ζεστό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

VIDEOS και φωτογραφικό υλικό

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΧΙΖΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΗΝΑ ΖΕΡΒΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΓΑΜΠΡΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου