Έδωσαν χαρά και πήραν αγάπη από τους ηλικιωμένους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού BEE HAPPY

 Τα παιδιά του βρεφονηπιακού Σταθμού BEE HAPPY επισκέφθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα (3-10-2024) το Α ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων προκειμένου να ευχηθούν στα μέλη του, για την Παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας.

Τα παιδιά έφεραν χειροποίητα δωράκια στους παππούδες και τις γιαγιάδες, που το έφτιαξαν με τις νηπιαγωγούς τους και κουλουράκια για τον καφέ τους.

Τα μέλη από την πλευρά τους, πρόσφεραν στα μικρά, γκοφρέτες κουλουράκια τοστ κέικ και διάφορες λιχουδιές καθώς και μικρά δωράκια, όπως: Γλειφιτζούρια, σφραγίδες, αυτοκόλλητα καραμέλες , μπαλόνια και λουλούδια στις 5 δασκάλες τους : Αφροδίτη Ασημακοπούλου ( υπεύθυνη σταθμού) , Πελαγία Διψελλά, Ειρήνη Χαλά, Αφροδίτη Κιόση και Έφη Ζωή.

Κατά την διάρκεια της όμορφης συνάντησις χόρεψαν και τραγούδησαν όλοι μαζί.

Αν και δεν μπόρεσε να βρεθεί κοντά τους, ο Αναπληρωτής Δημάρχου των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς μετέφερε στο διδακτικό προσωπικό του βρεφονηπιακού Σταθμού, τις ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και τις δικές του, για την υπέροχη κι ευαίσθητη πρωτοβουλία τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου