Με μεγάλο γλέντι γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Με τρικούβερτο γλέντι γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν προς τιμήν τους, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και οι αναπληρωτές Δήμαρχοι των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής.

Έτσι το μεσημέρι της Τρίτης 1η Οκτωβρίου 2024, η παραδοσιακή ταβέρνα “Μήτρος” της Φυλής γέμισε ασφυκτικά από την μια ως την άλλη άκρη και τους εξωτερικούς χώρους, με μέλη των ΚΑΠΗ και από τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που βρέθηκε κοντά τους πέρασε από όλα τα τραπέζια κι αντάλλαξε ευχές με τον καθένα και την καθεμιά τους ξεχωριστά. Από μικροφώνου τους ευχήθηκε να είναι όλοι τους καλά και να γιορτάζουν μαζί για πολλά χρόνια ακόμη, επισημαίνοντας την πολύτιμη προσφορά τους στην κοινωνία, τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στους ηλικιωμένους οι Αναπληρωτές Δημάρχου των ΚΑΠΗ, Μαρίνος Σαρλάς Άνω Λιοσίων, Θανάσης Σχίζας Ζεφυρίου και Σταμάτης Αβράμης Φυλής (Χασιάς).

Κοντά στα μέλη των ΚΑΠΗ βρέθηκαν επίσης και γιόρτασαν μαζί τους οι Αντιδήμαρχοι Χρυσούλα Κουράση, Γιάννης Μαυροειδάκος, Σταύρος Κατσίλας, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Μίλτος Παπαδήμας.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου στα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς ευχήθηκε στους ηλικιωμένους καλή διασκέδαση τονίζοντας ότι η βούληση του Δημάρχου Χρήστου Παππούς είναι ο Δήμος Φυλής να τους τιμά όχι μια αλλά πολλές φορές το χρόνο όπως τους αξίζει για την διαχρονική τους προσφορά σε όλα τα επίπεδα. Κλείνοντας ευχήθηκε και του χρόνου να γιορτάσουν ξανά την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων όλοι μαζί, εκφράζοντας στο πρόσωπό τους την βαθιά εκτίμηση και την αγάπη του.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο αρμόδιος για τα ΚΑΠΗ Ζεφυρίου Θανάσης Σχίζας αναφέρθηκε στη βούληση του Δημάρχου Φυλής καθώς και των συναδέλφων του οι δράσεις στα ΚΑΠΗ να εμπλουτιστούν και να συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς κι ευχαρίστησε με θερμά λόγια την προϊσταμένη Ειρήνη Αλυμνατήρη που κατά γενική ομολογία είναι η ψυχή των ΚΑΠΗ και ο “άγγελος – φύλακας” των ηλικιωμένων.

Ο υπεύθυνος για τα ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Σταμάτης Αβράμης ευχήθηκε σε όλους και όλες καλή διασκέδαση δίνοντας με την σειρά του τη δέσμευση να κάνει το καλύτερο δυνατό για τους συμπολίτες μας που αν και ανήκουν στην Τρίτη Ηλικία είναι μάχιμα μέλη της Τοπικής Κοινωνίας κι εξακολουθούν να προσφέρουν τα πάντα στις οικογένειές τους.

Η Ειρήνη Αλυμαντήρη με τη σειρά της εκτός από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τους τρεις Αναπληρωτές Δημάρχου των ΚΑΠΗ ευχαρίστησε επίσης για την συμπαράστασή τους στο έργο των ΚΑΠΗ, τον Γιώργο Μαυροειδή για την υποστήριξη στα τμήματα Γυμναστικής, την Χρυσούλα Κουράση για τα Τμήματα Χορωδίας, τους Γιώργο Αντωνόπουλο και Ελένη Λιάκου για την διαχρονική τους βοήθεια σε κοινωνικούς τομείς και ζητήματα καθημερινότητας, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την υποστήριξή του σε διάφορους τομείς που αφορούν τη λειτουργία των ΚΑΠΗ καθώς και εργαζόμενους του Δήμου που στηρίζουν με ποικίλους τρόπους τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας του τόπου.

Μετά τους χαιρετισμούς και τις ευχές, ακολούθησε γλέντι και χορός με ζωντανή μουσική, που κράτησε με ιδιαίτερο κέφι, ως αργά το απόγευμα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου