Χαμόγελα αισιοδοξία και συγκίνηση στον Αγιασμό του Χοροδρώμενου

Με αισιοδοξία και τις ευλογίες της εκκλησίας καλωσόρισε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, τη νέα χορευτική χρονιά ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Χοροδρώμενο.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Τόλιας ο οποίος ευχήθηκε υγεία και προκοπή στα μέλη του συλλόγου και ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και το Δημοτικό Συμβούλιο για την διαχρονική στήριξη της ενορίας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Παπανικολάου αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του στο μυστήριο, ευχήθηκε καλή χορευτική χρονιά και εξέφρασε την συγκίνησή του καθώς ο ιερέας που τέλεσε τον Αγιασμό είναι στενός φίλος της οικογένειάς του. Παράλληλα ο Παναγιώτης Παπανικολάου εξέφρασε τη χαρά και την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά καθώς ο σύλλογος εμπλούτισε τις δραστηριότητές του και επέκτεινε τις ημέρες διδασκαλίας, ενσωματώνοντας νέα τμήματα με χορούς από τον Πόντο και την Κρήτη ενώ ξεκινά και τη λειτουργία Εργαστηρίου Λαϊκής Τέχνης.

Τέλος ο πρόεδρος του Χοροδρώμενου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την αγάπη του κόσμου στο σύλλογο ο οποίος έφτασε φέτος να αριθμεί 250 μέλη και δεσμεύτηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και οι δάσκαλοι όλων των τμημάτων θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να εργάζονται για την διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς εξήρε το έργο του συλλόγου επανέλαβε τη στήριξη του Δήμου σε όλους τους φορείς που παράγουν πολιτισμό και ευχήθηκε στον Παναγιώτη Παπανικολάου τα 250 μέλη που έχει σήμερα ο σύλλογος να γίνουν χίλια γιατί “το αξίζετε και εσύ και οι καθηγητές και το Διοικητικό Συμβούλιο” είπε και κατέληξε με την ευχή “καλή χορευτική χρονιά με υγεία.

Από τους πιο δημιουργικούς και πρωτοποριακούς συλλόγους του Δήμου Φυλής χαρακτήρισε το Χοροδρώμενο η Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Κουράση, θερμά συγχαρητήρια για τις δράσεις του συλλόγου έδωσε ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, φανταστικό χαρακτήρισε ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Μαυροειδής το τελευταίο μουσικοχορευτικό δρώμενο του συλλόγου στο Βορεινό και έδωσε για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον πρόεδρο,το Δ.Σ., τους δασκάλους και τα μέλη του συλλόγου. Περαιτέρω αύξηση των μελών , υγεία και κάθε καλό ευχήθηκε ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Κατσίλας. “Αυτός ο χώρος σφύζει ζωής συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο” σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης και δήλωσε χαρούμενος και περήφανος για την θετική εικόνα που παρουσιάζει με τις δράσεις του ο σύλλογος όχι μόνο στο Δήμο Φυλής αλλά σε όλη τη χώρα.

Τον Αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι Χρυσούλα Κούραση, Θανάσης Σχίζας, Γιώργος Αβράμης, Σταύρος Κατσίλας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Γιώργος Μαυροειδής και ο Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Κωνσταντίνος Φανουργιάκης ενώ μετά το τέλος του μυστηρίου ο σύλλογος πρόσφερε κέρασμα σε όλους.

VIDEOS και φωτογραφικό υλικό

ΕΥΧΕΣ π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΧΙΖΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΣΙΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΒΡΑΜΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου