Καλή επιτυχία στις εκλογές για το νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής στα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Φυλής

Την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, όπου διεξήχθη η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε νωρίς το απόγευμα ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος Φυλής συνομίλησε με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ευχήθηκε στα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Φυλής καλά αποτελέσματα και συνεχάρη τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Κώστα Σουρβίνο και τα μέλη Γεωργία Μουστακάκη, Μηνά Ζέρβα, και Γιώργο Κυριακό για την ομαλή διαδικασία αλλά και για την υψηλή συμμετοχή των δημοτών στις εκλογές.

“Όλοι οι πολιτικοί φορείς έχουν σημαντική συμβολή στην ενδυνάμωση της Δημοκρατίας στη χώρα μας και ο Δήμος Φυλής στηρίζει την έκφραση και τις διαδικασίες όλων των κομμάτων, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την εκλογή αρχηγού σε ένα ιστορικό κόμμα. Εύχομαι στο ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ μετά από αυτή την κάλπη να βγει ενδυναμωμένο ώστε να εκπληρώσει το ρόλο του στην κοινωνία και να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών “ είπε ο Χρήστος Παππούς.

Από το πρωί εκατοντάδες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ συνωστίστηκαν στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ με την αναμονή να φτάνει κάποιες ώρες το πρωί ακόμα και τα 20 λεπτά. Μέχρι τις 17.00 το απόγευμα η συμμετοχή άγγιξε τα 600 άτομα ενώ δόθηκε και μια ώρα παράταση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας η οποία θα λήξει στις 20.00 το βράδυ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου